Reclamepennenverzamelaar

Doet u een pen weg,schenk hem dan aan mij

Welkom op mijn website

Hier vind u alles over mijn verzameling reclamebalpennen. Het ontstaan van de pen, het ontstaan van mijn verzameling, waar ik exposeer en hoe u uw overtollige pennen aan mij kwijt kunt. Daarnaast vertel ik op deze pagina ook hoe ik het goede doel steun met de dubbele pennen.


 

 

 

 

Het is al zo,n 35 jaar geleden dat ik begon met het verzamelen van reclamebalpennen.Dit kwam omdat een vriend van mij vertelde dat het een leuke hobby was en ik met hem meeging naar een verzamelbeurs met tentoonstelling in Bovenkarspel waar iemand exposeerde met reclamepennen.ik vond het een heel leuk geheel om te zien en ook apart.Ik ben ze toen ook gaan verzamelen.

In het begin had ik nog geen systeem om ze te bewaren en deed ik ze op kartonnetjes.Later ben ik zelf de bakken gaan maken waar ik de pennen netjes in kon leggen op model en branche.Zo is het begonnen.

Ik had nog geen pc en ging bedrijven aanschrijven,later deed ik dat per email wat een stuk gemakkelijker en goedkoper was.Ik haalde de emails uit de zaterdagkrant want daar stonden altijd veel advertenties in.En zo kwamen er steeds meer pennen bij uit de hele wereld.Zo is in de loop der jaren mijn verzameling steeds groter geworden .En door op beurzen te exposeren en visitekaartjes uit te delen ,kreeg ik steeds meer reacties en pennen.Mijn verzameling is inmiddels uitgegroeid tot ruim 120.943verschillende reclamepennen,waaronder 900 parkers en 800 floutypennen.alle gesorteerd op model en bedrijfsgroep.Ik exposeer  nu regelmatig op beurzen waar ik veel aandacht krijg en enthousiaste reacties op mijn verzameling

Mijn favoriete pen is de Phisher spacepen.Deze pen is door Volvo speciaal ontwikkeld voor de ruimtevaart en de NASA.ik kreeg deze pen van een bezoeker die op de beurs was in Utrecht.Hij vond mijn verzameling zo apart dat hij mij deze pen schonk.Er zijn er 4000 van gemaakt.Deze pen kan zowel onder water als in het luchtledige schrijven

Ik ben lid van Samzam  http://www.samzam.nl

 

4777